10:41 PM
Хидроизолация
Хидроизолация

Основното при хидроизолацията е да издържи на природните сили като слънце, бурен вятър, силен дъжд и/или снеговалежите. Когато изберете как ще действате и възложите работата на професионалисти винаги изисквайте направената изолация да гарантира издръжливост при разликата на температурите,съобразно евентуалните атмосферни аномалии.Обърнете внимание на работата с материалите, изисквайте да ви се обяснява подробно всичко което, се върши при полагането на изолацията. Добре изградената хидроизолация на покрива ви ще има давност над двадесет години, в които ще можете да бъдете спокойни и сигурни че няма да се сблъскате с неприятни течове, свличания, издувания и набръчкване.


Нашите служители са специализирани в хидроизолацията на равни покриви.Повечето са в бранша от 1993 година.Имаме богат опит с ремонт на покриви на блокове и кооперации.Зад гърба си имаме десетки жилищни блока и хиляди квадрати положена хидроизолация.Ние използваме съвременни технологии, които освен спирането на теча подобряват топлоизолацията на сградата, както и създават по-добра шумоизолация.

След поставяне на хидроизолацията живущите на последния етаж ще изпитат осезаема разлика в температурата на жилището си както лятото, така и зимата. Извършваме ремонта като нанасяме хидроизолация. Тя изолира покрива и не пропуска влага. Съветваме Ви да правите хидроизолация с два пласта.



При ремонт на равни покриви е изключително важно да бъдат запълнени всички фуги по плочата и да се отстранят неравностите. Ако това не бъде направено рискувате положения хидроизолационен материал да бъде наранен и през фугите в дома Ви да проникне вода. Ние съветваме при ремонт на равни покриви да се полага два слоя. Един долен без и един горе с посипка, които освен естетически завършек на покрива и сградата, предпазва от нараняване хидроизолацията.

Дейностите при ремонт на равни покриви включват:
    
      -Почистване на мозаиката
    
      -Измитане  на покрива
     
      -Грундиране и запълване на фуги и неравности
      
      -Полагане на един или два слоя хидроизолация
      
      -измазване на комини
      
      -подмяна на олуци и водостоци

Views: 4038 | Added by: Admin | Tags: хидроизолация | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]