Саниране

Image Alternate Text

Саниране

Енергоефективността на многофамилните жилищни сгради е изключително важна.
В тази посока се полагат сериозни усилия, като  ежегодно се отпускат милиони евро от европейските фондове.

Защо е важно да положите усилия в това да направите вашата сграда по-енергоспестяваща?

Защото сметките Ви за отопление ще намалеят сериозно!

Защото ще удължите безопасния експлоатационен живот на сградата!

Защото ще повишите пазарната цена на жилището си!

Най-често прилаганият метод за намаляване на разходите за отоплениена жилища и сгради е поставянето на топлоизолация
по фасадните стени на сградата. Тези дейности са известни като саниране, но това не е точно
така. Санирането не се изчерпва само с поставяне на топлоизолация, то включва и подмазване на
създалите се с времето фуги между панелите

Организацията на подобен мащабен ремонт не е лесна. Свързана е с провеждане на общи събрания, разпределяне на
разходи за ремонта,съгласува ... Read more »

Подробнее

Топлоизолация

Image Alternate Text

Топлоизолация
Топлоизолацията е един от най-често прилаганите и най-ефикасен метод за намаляване на разходите за отопление и климатизация. Ние предлагаме на нашите клиенти, както поставяне на топлоизолация на апартаменти, така и топлоизолация на частни еднофамилни къщи, извършваме топлоизолация и на цели многофамилни жилищни сгради.

Разполагаме със скеле и специализирана техника. Топлоизолацията на самостоятелни апартаменти на високи етажи се извършва от алпинисти. Наличието на скеле и алпинисти в екипа ни позволява да бъдем възможно най-гъвкави, като клиентите ни могат да изберат, кой вариант за поставяне на топлоизолацията ги устройва най-много.

Топлоизолацията може да се извърши с различни материали и топлоизолационни системи. В зависимост от разположението на сградата, строителната конструкция, годината на строителство се използват и различни материали.

Съветваме Ви за да изберете най-подходящата за Вашия ремонт топлоизолационна система да се консултирате съ ... Read more »

Подробнее

Хидроизолация

Image Alternate Text

Хидроизолация

Основното при хидроизолацията е да издържи на природните сили като слънце, бурен вятър, силен дъжд и/или снеговалежите. Когато изберете как ще действате и възложите работата на професионалисти винаги изисквайте направената изолация да гарантира издръжливост при разликата на температурите,съобразно евентуалните атмосферни аномалии.Обърнете внимание на работата с материалите, изисквайте да ви се обяснява подробно всичко което, се върши при полагането на изолацията. Добре изградената хидроизолация на покрива ви ще има давност над двадесет години, в които ще можете да бъдете спокойни и сигурни че няма да се сблъскате с неприятни течове, свличания, издувания и набръчкване.


Нашите служители са специализирани в хидроизолацията на равни покриви.Повечето са в бранша от 1993 година.Имаме богат опит с ремонт на покриви на блокове и кооперации.Зад гърба си имаме десетки жилищни блока и хиляди квадрати положена хидроизолация.Ние използваме съвременни технологии, коит ... Read more »

Подробнее

Покриви

Image Alternate Text

Покриви

Покривната конструкция е една от най-важните конструктивни елементи във всяка сграда. Ремонтът на покрива и неговата поддръжка са изключително важни за цялата сграда. При течащ покрив в дома Ви се образува мухъл и плесен, освен това могат да изгният носещи части от покривната конструкция ремонтът, на които в последствие ще бъде много по-скъп и сериозен.

Покривът е изложен целогодишно на атмосферните влияния. Това е предпоставка за чести течове, разместени керемиди и др. Той поема най-сериозния удар при поройни дъждове, бури, градушки и др. и по този начин предпазва сградата. Ние сме специализирани в ремонт на покриви, след изброените по горе неблагоприятни условия.

Конструктивно покривите се делят на два големи вида – скатни – с наклон, използват се по-често в еднофамилни къщи и вили и равни, намиращи голямо приложение при панелно и многофамилно строителство. Фирмата ни извършва ремонт на покриви и от двата вида, като нашите служители познават в детайли спе ... Read more »

Подробнее