10:40 PM
Покриви
Покриви

Покривната конструкция е една от най-важните конструктивни елементи във всяка сграда. Ремонтът на покрива и неговата поддръжка са изключително важни за цялата сграда. При течащ покрив в дома Ви се образува мухъл и плесен, освен това могат да изгният носещи части от покривната конструкция ремонтът, на които в последствие ще бъде много по-скъп и сериозен.

Покривът е изложен целогодишно на атмосферните влияния. Това е предпоставка за чести течове, разместени керемиди и др. Той поема най-сериозния удар при поройни дъждове, бури, градушки и др. и по този начин предпазва сградата. Ние сме специализирани в ремонт на покриви, след изброените по горе неблагоприятни условия.

Конструктивно покривите се делят на два големи вида – скатни – с наклон, използват се по-често в еднофамилни къщи и вили и равни, намиращи голямо приложение при панелно и многофамилно строителство. Фирмата ни извършва ремонт на покриви и от двата вида, като нашите служители познават в детайли спецификите и на двете конструкции.

Съветваме Ви при ремонт на скатни покриви, винаги да се консултирате със специалист. При евентуален ремонт или изграждане на нова конструкция е важно да бъде предвидена тежестта на покрива и как тя ще се отрази на сградата. Тежкият покрив може да доведе до слягане на сградата, също така я прави и по-неустойчива при земетресения.

Ремонтните дейности, които изпълняваме с доказан успех и резултат при ремонт.

- Хидроизолация (еднопластова или двупластова) при ново строителство.
    
-Хидроизолации  на покриви на панелни блокове

-Цялостен ремонт на козирки
     
- Топлоизолация  на плоски покриви.

- Хидроизолация на покриви, които ще бъдат озеленявани.

- Хидроизолация  на открити тераси.

- Хидроизолация  на основи на сгради.

- Хидроизолация  на паркинги и гаражи.

- Хидроизолации на водосборници.

- Хидроизолации на пречиствателни станции.

- Ремонт и направа на скатни покриви и дървени конструкции.

- Монтаж на битумни керемиди.

- Тенекеджийски работи (строително тенекеджийство):

- Монтаж на ламаринена обшивка по бордове.- Монтаж на улуци и водосточни тръби от поцинкована ламарина, поцинкована ламарина с полимерно покритие и улуци от ПВЦ.- Изграждане  и измазване на комини.

- Ремонт на покриви с керемиди

- Пренареждане на керемиди на стари и нови покриви

- почистване на мазета и тавански стаи

- оправяне и пренареждане на плочки пред панелни блокове


Нашия дългогодишен опит ни позволява да дадем необходимите гаранции:

- При изпълнение на еднопластова хидроизолация с битумни мембрани от 2 до 5 години гаранция

- При изпълнение на двупластова хидроизолация с битумни мембрани от 7 до15 години гаранция.

Ремонтът на покрива не свършва с подмяна на хидроизолацията или керемидите. Освен тях трябва да се сменят улуци, да се изкърпят стрехи, ако е необходимо, да се подмажат и заздравят комините. В нашите строителни бригади работят тенекеджии, които подменят олуци, мазачи и зидари, които подмазват стрехи и заздравяват комините. При необходимост изграждаме и нови комини.

Ние ремонтираме предимно равни покривни конструкции.Те са основно разпространени при панелното строителство от 80-те години на миналия век. Важно при ремонт на равни покриви е основата да бъде добре подготвена, преди нанасяне на хидроизолация и поставяне на полиестер. Дори най-малките незапечатани фуги или процепи могат да доведат до теч.

Специфично при равните покриви е малкият наклон, което води до застояване на вода или сняг за по-дълъг период от време, за това ремонтът покрива трябва да е изпълнен отлично. Съветваме Ви да потърсите специализирана фирма, която може да Ви даде гаранционни срокове.

Освен ремонт на покриви нашата дейност включва и изграждане на нови покриви.

Ако сте забелязали дори малки размествания на керемиди или петна по последната плоча, трябва да знаете, че това е вследствие на теч, а веднъж появил се той няма да спре сам, а с времето ще проблема ще става все по-сериозен.

Най-доброто което можете да направите е веднага да се свържете с нас и да организираме оглед. Покривната конструкция ще бъде огледана от специалист, който ще Ви даде експертно становище и ще Ви запознае с евентуални варианти за ремонт. Огледите са безплатни.

Ние работим с материали и оборудване от най-висок клас! Работим възможно най-бързо за да отстраним проблемите и течовете по покривната конструкция. Стремим се да Ви спести дискомфорта и повечето разходи при евентуално забавяне или удължаване на ремонтните дейности.

Основно нашата дейност е съсредоточена в гр.Бургас и Бургаска област, но ние приемаме и изпълняваме поръчки и в градове от останалата част на страната. 
Views: 5011 | Added by: Admin | Tags: Покриви | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]