10:42 PM
Топлоизолация
Топлоизолация
Топлоизолацията е един от най-често прилаганите и най-ефикасен метод за намаляване на разходите за отопление и климатизация. Ние предлагаме на нашите клиенти, както поставяне на топлоизолация на апартаменти, така и топлоизолация на частни еднофамилни къщи, извършваме топлоизолация и на цели многофамилни жилищни сгради.

Разполагаме със скеле и специализирана техника. Топлоизолацията на самостоятелни апартаменти на високи етажи се извършва от алпинисти. Наличието на скеле и алпинисти в екипа ни позволява да бъдем възможно най-гъвкави, като клиентите ни могат да изберат, кой вариант за поставяне на топлоизолацията ги устройва най-много.

Топлоизолацията може да се извърши с различни материали и топлоизолационни системи. В зависимост от разположението на сградата, строителната конструкция, годината на строителство се използват и различни материали.

Съветваме Ви за да изберете най-подходящата за Вашия ремонт топлоизолационна система да се консултирате със специалист. Можете да се свържете с нас за оглед и становище от технически ръководител на екип. Огледа и становището са безплатни.

Най-общо казано материалите, които се използват при направа на топлоизолация са:

    повърхност;
    фиксиращ ъгъл;
    лепило ;
    топлоизолационна плоскост /ESP,XPS,Neopor/;
    застопоряващ дюбел;
    фиксираща мрежа;
    мазилка – минерална, силикатна

    Качествено изпълнената топлоизолация освен намаляване на сметките за отопление решава и още един проблем. Значително се намалява конденза, който се получава при разлика в температурата в жилището и външните стени. След топло изолиране на стените температурата им се повишава и конденза става почти невъзможен.
Views: 3537 | Added by: Admin | Tags: Топлоизолация | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]